Bridezilla of Bucharest: the Entertainment

Bridezilla of Bucharest: the Entertainment

După ce am ales locul, ziua, ora, tema & decorațiunile, a venit timpul să ne gândim ”Cum vom distra cei aproape 200 oameni?”, cea mai mare provocare dintre toate. Pentru că de fapt și de drept, ce ții minte dupa o nuntă? Cât de bun a fost aperitivul sau cât de mult ai dansat și te-ai distrat?

Laur și-a dorit mult trupă, așa că timp de vreo 6 luni am căutat toate variantele posibile la București dar și în țară, am întrebat chiar și de voi pe facebook și am cerut recomandări. Ghinionul nostru a fost că cei care ne plăceau noua erau deja luați (chiar și cu un an înainte), iar cei care nu erau luați nu știam noi sigur cum sunt, pentru că nu i-am auzit niciodată live. Mi se pare destul de sensibilă alegerea trupei pentru o nuntă, poți să dai o lovitură de geniu (am văzut trupe extraordinare care au ținut lumea în picioare dansând până în zori) sau poți nimeri pe cineva care nu simte atmosfera, falsează și plictisește.

Noi am zis că vrem cea mai bună trupă sau deloc, așa că până la urmă am ales un DJ și alte elemente de entertainment care să compenseze pentru lipsa muzicii live, ceea ce vă recomand să faceți dacă nu v-ați găsit ”trupa-pereche” 🙂 Noi am ales așa:

  1. Violonist, nimeni altul decât domnul Ștefan Tajti, care ne-a cântat Marșul Nupțial la Biserică și apoi ne-a ajutat să intrăm în atmosfera nunții la sosirea invitaților, cu muzică clasică alternată cu piese cunoscute de la Coldplay, Edith Piaf, Frank Sinatra transpuse la vioară. Momentul meu de suflet a fost fragmentul din Caruso interpretat de doamna Tenzi Forray, cântăreață de operă, cu domnul Ștefan Tajti la vioară, moment ce a marcat deschiderea oficială a petrecerii (și care ne-a emoționat pe toți, am rămas fără cuvinte).
  2. Magician. Și nu orice magician, ci pe Verdini. A mers pe la mese și a făcut ”focus-pocus” și i-a lăsat pe toți cu gura căscată, de copii nu mai zic, erau fascinați de el! Ne-a scos pe noi (mirii) în față și a făcut tot felul de trucuri de magie cu porumbei, cu foc, cu fum, cu obiecte care dispar și apar (inelul meu de logodnă!!!), a împrăștiat energie pozitivă, ne-a surprins, ne-a făcut să strigăm de frică sau de emoție, a implicat publicul și pe nași și a creat o atmosfera unică. Mulțumim, Verdini!
  3. Dansatori de muzică populară, the best. Patru cupluri îmbrăcate în port popular autentic din diferite zone ale României au chiuit, au dansat călușarii și alte dansuri tradiționale și ne-au făcut să dansăm din picioare pe sub masă. Apoi au venit la mese și ne-au luat la dans în niște hore cum nu s-au mai vazut! Mi se pare o alegere foarte bună pentru orele târzii din noapte când toată lumea e deja obosită și are nevoie de un pic de încurajare la dans 🙂
  4. Surpriza serii? Recitalul prietenei mele Diana a.k.a. Jessica D, care a decis să ne surprindă și a deschis momentul cu piesa ”At last”, de Etta James. Mulțumim, Diana, a fost de neuitat! Și acum mă emoționez până la lacrimi și retrăiesc momentul când aud piesa la radio…

Da, știm, sunt multe tipuri de entertainment și programul a fost unul destul de dens, fără momente ”moarte”, ceea ce e întotdeauna bine. Ideal este să echilibrați cât mai mult momentele de entertainment cu momentele de dans și respectiv relaxare, când vine mâncarea.

Entertainment tips pentru miri:

  • să dansați și să vă distrați, acela este punctul în care nu mai contează stresul dinainte ci doar să te bookuri maxim de ziua ta!
  • să vă luați încălțăminte de schimb și să o țineți aproape… mie mi s-a pierdut încălțămintea de schimb și am stat 12 ore pe tocuri!
  • să comunicați toate detaliile wedding planner-ului dinainte, pentru ca să nu vă mai gândiți la nimic ce ține de organizare în timpul petrecerii
  • să vă alegeți piesele preferate și să le includeți în playlist, dar să întrebați și de părinții și prietenii voștri care sunt piesele care îi fac să danseze incontrolabil 🙂
  • sa alegeți piese în care vă regăsiți pentru momentele cheie- nu piese pe care le folosește toată lumea! Noi am avut Ariana Grande- 7 rings pentru aruncatul buchetului, nu Single Ladies. Iar pentru tort am ales marșul Star Wars 🙂
  • să fiți cât mai mult din timpul nunții pe dancefloor, dacă dansați voi, dansează toată lumea!