Începutul tuturor începuturilor

​​În goana noastră după ”the next big thing”, sărind din mers dintr-un tren în altul, ca într-un film cu Tom Cruise, am impresia că prea des uităm să ne oprim și să privim în jur, să tragem aer in piept și să savurăm peisajul: uite, aceasta sunt eu, acesta este prezentul, aici am ajuns, cu bune și cu rele, ma bookur, mulțumesc, sărbătoresc victoriile, învăț din eșecuri, trag concluzii, merg mai departe.

Da, știu, prezentul e cunoscut și deci limitat, iar viitorul e întotdeauna o necunoscută căreia îi putem atribui orice valoare vrem noi, de vis, de împlinire, putem să ne imaginăm că deși astăzi nu avem nimic, mâine putem avea totul.

Și totuși, eu aș vrea să mă opresc și să punctez ziua de azi: ziua în care am decis să-mi spun lumii poveștile. Până acum erau fie împărtășite fragmentar pe rețelele de socializare, povestite oamenilor dragi mie la o cană de ceai sau dezvăluite prin interviurile cu jurnaliști care au vrut să descopere mai multe despre mine, nu doar despre Bookletta.

Read Pray Love este un stil de viață pe care l-am adoptat la scurt timp dupa vizionarea filmului Eat Pray Love și, binențeles, după lectura cărții cu același nume. Partea de Travel a apărut după ce, în 2017, la 30 ani, am marcat cea de-a 30-a țară vizitată, 30 de țări pe 4 continente.

Urmează-mă în goana mea în jurul lumii după cultură, lectură, experiențe noi și îndrăznețe! Până la urmă. realizăm că vrem să plecăm cât mai departe de casă, pentru a ne apropia cât mai mult de noi înșine…