Cu VINIL la Capătul Lumii

Cu VINIL la Capătul Lumii

Despre Igor Guzun aș putea să vă spun multe: că mi-e prieten, muză, mentor, model, că ar putea fi un personaj dintr-o carte pe care o voi scrie sau nu la un moment dat în viață, că are un simț al umorului combinat cu nostalgie care sensibilizează și relaxează în același timp. Că are o pasiune pentru știripozitive.eu și, în general, pentru tot ce e #bine. 

A trebuit să merg la Capătul Lumii, în Africa de Sud. Să zbor cu trei avioane și să nu dorm 24 ore. Să trec de la -5 la +40 grade. Să îmi scald tălpile în oceanul Atlantic. Să mă cațăr sus de tot, pe Table Mountain. Iar apoi, doar să deschid o pagină din cartea Vinil, de Igor Guzun, și să mă teleportez, instant, acasă.

Deși suntem generații diferite, avem atât de multe în comun, Igor Guzun și eu. Nu am stat la cămin, dar am trecut de la “pin”- copac la PIN-codul telefonului împreună. Nu am jucat fotbal pe terenul din sat, dar am prins tranziția de la socialism la socializare. Și tot împreună nu mai stăm pe gânduri, stăm pe Facebook.

IMG_6960

Împreună am învățat când se termină copilăria.

IMG_6961

 

Nu voi divulga mai mult din carte, această compilație colorată de jocuri, fericiri și dureri puse în cuvinte. Dar voi spune doar atât: VINILU’ ăsta vechi care se tot învârte, plin de praf, se află în interiorul nostru. Unii îl țin ascuns în suflet, îl ascultă singuri, și nu-l împart cu nimeni. Alții, îi redau notele frumos pe paginile unei cărți cu autograf, ca să nu uităm. Iar alții îl pun în Bookletta și îl iau cu ei la Capătu’ Lumii. Ca să povestească și altora despre cine au fost ei, înainte să fie cine sunt.

Acum, această carte se găsește și în România, detalii aici: http://carturesti.ro/carte/vinil-73155505?p=2

Nu-i așa că se potrivește de minune cu noua geantă Bookletta Constellation? O găsiți aici: http://bookletta.com/ro/home/122-bookletta-constellation-turquoise.html

Iată autograful meu:

IMG_6958