Despre Detox, avec amour

Despre Detox, avec amour

Niciodată nu am fost fan diete, detox, slăbit, masaje anti-celulită, și alte chestii care de cele mai multe ori ne aduc DOAR frustrare. Asta nu înseamnă că am greutatea perfectă, circumferința perfectă a taliei, tenul perfect sau picioare fără celulită. Cumva, însă, am reușit să mă iubesc așa cum sunt, prin diferite etape ale vieții mele, cu tot cu imperfecțiuni, cearcăne, schimbări de greutate, boli, etc. 

M-am simțit, în cea mai mare parte din cei 30 ani ai mei, mulțumită de cum arăt și cine sunt. Dar iată că în viața mea a venit o vreme cu S mare de la Stres:  tot mai multe migrene, mină obosită, lipsă de energie, somnolență, imunitate slăbită și tot felul de alte simptome specifice femeii secolului 21. Asta ca să nu mai pun alergia la ambrozie, unde știu că am muuuulți colegi de suferință…

Așa că am decis să fac un experiment. Eram pe ultima sută de metri înainte de plecarea în vacanță, știți și voi momentul acela de oboseală MAXIMĂ- și mi-am comandat un pachet de 3 zile de la Detox Delivery România. Auzisem de ei și în special de Corina Dascălu, o basarabeancă stabilită la București, ca și mine, și de care mă mândresc pentru modul în care promovează nutriția și o viață sănătoasă.

Mi-am ales pachetul ”pentru curioși”, de 3 zile la prețul de 390 RON. În fiecare zi primești 5 sticluțe cu sucuri: 4 sunt mesele și mai ai o limonadă de băut între mese.Nu ai voie să mănânci absolut nimic înafară de ce primești în punga alb cu verde de la Detox Delivery România.

Iată impresiile mele:

  1. Am fost IMPRESIONATĂ de cât de bine sunt organizați cei de la Detox Delivery: toate pachetele au fost livrate cu o zi înainte, la temperatura perfectă, cu maximă amabilitate și grijă (chiar și în zilele când nu eram acasă și trebuiau să mi le livreze în altă parte).
  2. Au instrucțiuni FOARTE CLARE, primești email-uri dinainte să începi în care ți se explică cum să intri în DETOX înainte de cura cu sucuri, cum să te comporți în timpul, ce să faci dacă NU mai poți și NU mai poți 🙂 Ai și video dar și o broșură explicativă inclusă în pachet.
  3. SUNT BUNE LA GUST! Și asta m-a surprins cel mai mult. Mă așteptam, mai ales că sunt gurmand și gustul contează foarte mult pentru mine, ca sucurile detox să fie grețoase și să le beau ținându-mă de nas. Dar m-a surprins foarte mult gustul. Aș spune chiar că pe 70% dintre ele le-aș bea în fiecare zi, fără probleme, chiar cu plăcere. Era unul delicios cu ananas, mentă, sfeclă și pepene roșu de care nu mă mai puteam desprinde. Cel cu varză roșie și castravete a fost cel mai greu de băut, dar tot acceptabil. LIMONADA A FOST GENIALA! În fiecare zi altă rețetă, în fiecare zi DE-LI-CIOA-SĂ, mai bună decât limonada din orice local de fițe din București.
  4. NU AM FOST FLĂMÂNDĂ o secundă. Ba chiar aș spune că am simțit câteodată că nu mai pot bea și cel de-al patrulea suc, pe care îl lăsam băut pe jumatate.
  5. A fost foarte greu fără cafea, dar doar în prima zi. Atunci m-am simțit somnolentă și un pic pierdută în spațiu. În cea de-a doua zi beam ceai verde și mi-am revenit.
  6. SINGURA MEA problemă a fost că nu stăteam în același loc toată ziua ca să le păstrez în frigider. Dar am găsit prin casa o cutie frigorifică mică de la o campanie cu Ursus, în care am păstrat sucurile și limonada la rece toată ziua în mașină 🙂 Problem solved!

În concluzie, dupa 3 zile de Detox Delivery România am observat următoarele:

  • am slăbit 1 kg și ceva.
  • am avut energie pentru toată ziua
  • tenul meu era radiant și aveam o piele fericită 🙂
  • nu e atât de greu să stai fără mâncare solidă. Mai ales când iubeeești fructele și legumele!

Deci vă recomand o cură de detox cu sucuri de la Detox Delivery România, chiar și atunci când nu aveți frustrări, vă iubiți corpul și vă simțiți bine în el și doar aveți nevoie de un plus de vitamine și… optimism 🙂

Vedeți aici pagina lor facebook: https://www.facebook.com/DetoxDelivery.ro/

PS: Dacă folosiți codul RUSANDA primiți de la ei o reducere de 10% la orice pachet 🙂